Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Återgå & Exchange
Vi åtar oss att din fulla belåtenhet , det är vår högsta prioritet .
Retur eller utbyten är tillåtna under förutsättning att kunden köpte produkten via vår hemsida och det är inom 30 dagar från det ursprungliga fakturadatum .
Stövlar måste vara fria från slitage och måste rengöras noggrant så att all smuts och skräp tas bort . Smutsiga eller begagnade skor kommer att returneras utan utvärdering .
Fraktkostnader återbetalas . Alla byten ska sänds via ytan leverans utan kostnad för kunden . Den nya posten kan fortfarande vara föremål för tullar och skatter .
Se din orderbekräftelsen för avkastningskravet formuläret .
Alla paket ska skickas via en spårbar metod . www.ralphlaurensverigeonlineshop.com ansvarar inte för paket som förlorats under transport .
När vi har fått din retur , låt 3 till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte .
1.Du måste maila oss först och informera oss om orsaken till en retur och berätta din orderbekräftelse nummer . Vi kommer då att förse dig med de ytterligare instruktioner .
2.Du kan returnera oönskade objekt inom 30 dagar för en återbäring eller utbyte , så länge de är i 100 % nyskick , inte slitna , och inte heller tvättas och alla taggar i stället . Vänligen se tillbaka objektet förpackas på ett säkert sätt , eftersom vi inte kan ta emot skadade returer . Vi kommer att bedöma alla returnerade objektets skick och vägra skadade , slitna eller tvättade objekt . Eventuella kostnader i samband med att skicka sådana vägrade objekt tillbaka till dig är ditt ansvar .
3.Alla paket ska skickas via en spårbar metod och leverera spårningsnummer i tid . Eventuella kostnader i samband med återlämnande av föremål av dig till oss är ditt ansvar , inklusive kostnaderna för att skicka utbytta / eller vägrat objekt tillbaka till you.Uggs - Boots.Org.Uk ansvarar inte för paket som förlorats under transport .
4.Alla avkastning utvärderas innan de behandlas . Observera att det brukar ta 7-14 arbetsdagar att få det paket som du återvänder . När vi har fått din retur , vänligen ta upp till 15 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte .
5.Returns behandlas i den ordning de tas emot , och krediter kan ta upp till 30 dagar för att visas på ditt konto . ( Under semestern , kan denna tid förlängas . ) Under semesterperioden totala handläggningstiden på expedierade utbyte kan förlängas med 1-2 affärs s dagar . Om vi räknar med ytterligare förseningar kommer du omedelbart anmälas . Du kan ringa din kredit Företag eller PayPal för bekräftelsen om återbetalning i det case.we kommer också att dra av 25 % expeditionsavgift baserat på din beställning totala beloppet och du kommer att få en partiell refund.Please ger oss Yuto PayPal-konto , kommer vi att återbetala du parital betalning till ditt pay Pal -konto . ( Observera att din bank kan kräva ytterligare dagar att bearbeta och publicera denna transaktion på ditt konto . ) katalog 6.We ersätta alla skadade varor gratis. Vi ansvarar för allt om vi gör något fel , andra, kommer kunden att debiteras utsättning avgift , expeditionsavgift och fraktkostnad .
7.Within 8 timmar ( efter att du lagt din beställning hos oss ) , är tillgängligt återbetalning . Eller kommer vi att debitera dig 20 % av din belopp för banktjänstom den betalas med kreditkort . Om det återbetalas av Paypal , kommer vi att debitera dig 14 % av din beloppet för service . ( Läs denna policy noga innan du köper . När transaktionen är klar , betyder det att du har acceped vår servicepolicy . ) Katalog 8 . Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 4 - 6 timmar efter orderss placering , så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den släpps ut . Hoppas yoou kan förstå i denna viktiga point.Cancellation förfrågningar efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår politik för återvändande.
9.NOTE : Enligt vår mening bör du välja rätt storlek som du behöver . Vi är inte ansvariga för storleken inte passar rätt . Vi beklagar denna olägenhet .
10.Contact Formulär : Kontaktformulärär det snabbaste och mest effektiva sättet att få svar från våra representanter om fakturafrågor , teknisk support och andra stödbehov. Välj den mest lämpliga ämne så att din förfrågan kan vidarebefordras till rätt avdelning .
Tillbaka
Copyright © 2020 elitkliniken.se. Powered by elitkliniken.se